En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

lørdag den 1. april 2017

Jordær-fløde-is og gæster

Forleden dag var jeg på visit hos min købmand, og i montret med mejeriprodukter, ser jeg at der er bud på almindelig fløde. Det er ved at gå på dato. Jeg tænker....hhmmm .....gæster i weekenden.....dessert. Jeg nupper fløden (2 liter), og går hjem og laver jordbær is.


 Jordbærernehavde jeg i fryseren fra i sommer, så dem tog jeg op og blendede. Derefter kom jeg dem i fløden som jeg havde hældt op i en skål.
Jeg tilsat lidt sukker (efter samg) og kom massen i min Ismaskine, som jeg fik af min dejlige mand i julegave.

Nu havde jeg en billig, men hjemmeslavet, dessert til vores gæster.

Til tider når jeg støder ind i billig fløde køber jeg, det for at lægge det i fryseren. fløden kan bruges i madlavningen.

Når du hjælper din købmand af med varer som er ved at overskride sidste salgsdag, er du med til at minimere madspild. Og din købmand taber ikke penge på indkøbte varer, som skal smides ud.
En anden godt ting er at du jo spare på penge.

Det skal lige tilføjes at det ikke var laktosefri eller økologisk fløde som jeg ellers hælder til. Nej det er almindeligt fløde, så jeg kan ikke spise det. Det har så den fordel at jeg springer desserten over og bliver mindre i omfang. Der er intet der er så skidt at det ikke er godt for noget, husk det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar