En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

fredag den 7. april 2017

En flue i en flaske

I dag har jeg haft mange ting for. Jeg har skulle lave is (2 slags vanillie og jordbær is) til vores komsammen i morgen. Jeg var løbet tør for brød derfor måtte jeg lige slå brød sammen. Og så det mindre sjove, der skulle gøres rent på gården. Jeg skal nemlig sige jer at vi skal træffe vores nye svigersøn i aften, og så har jeg det godt med at der er gjort lidt rent. Det er altid spændende at træffe ens nye svigerbørn, men jeg er også lidt nervøs. Det er vel sådan det skal være??

Nå men nu var det jo ikke ham jeg ville skrive om. Det var mere det at mit barnebarn og jeg har haft forrygende travlt i køkkenet i dag. Jeg har drønet rundt i køkkenet som en flue i en flaske,  imens har Minna Rosa været smagspanel på de produkter vi har fået lavet.

Jordbæris
Jordbærgrød
Til de læsere som har læst de forgående indlæg vil sikkert tænke "Jamen det er da ikke så længe siden hun sidst lavede jordbæris", og svaret er nej det er det ikke, men det er spist forlængst. Derfor måtte jeg i gang igen og lave en ny portion til morgendagens sammenkomst.

Jeg har endvidere også fået klippet mønsteret ud til den kjole jeg er ved at sy tilmit dejlige barnebarn, så nu skal jeg snart til at sy. Jeg vil naturligvis tage billeder under processen. Jeg er sikker på at min mor (olde) gerne vil hjælpe mig for hun er en knag til at sy og har mange gode fif som jeg er sikker på jeg kan gøre brug af senere i livet.
mønsterdele til pigekjole

billede af kjolemodellen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar