En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

tirsdag den 28. marts 2017

Husmoderen barnebarnet i avisen

Jamen jeg syntes de virker bekendte de 2 dér i avisen, har set dem ofte hos vores købmand i Sandved.
Artiklen er fra Skælskør avisen i denne uge.
Jeg syntes bare det er dejligt at vores liv er værd at bringe i tidsskrifter.
Tak for at I vil følge med her på bloggen og, ja i hele verden.4 kommentarer:

 1. Det er sjældent jeg læser min avis, for jeg kan alligevel ikke leve op til det moderne livs forventninger, men denne uge kiggede jeg den igennem og der var artiklen om dig.
  Hvor er det dejligt befriende at læse din historie. Det bekræfter mig i at jeg ikke er helt tosset for at ville det samme, tilbage til et liv mere i bånd med naturen.
  Jeg er kun 30 men jo ældre jeg bliver, jo mere chokeret bliver jeg over de forskruede forventninger der er til dagens menneske. Jeg kan ikke vælge de unaturlige løsninger til mere, hverken personligt eller for min familie.
  Tak for at fortælle omverdenen om en anden mulighed her i livet, vi har alle brug for et talerør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din dejlige kommentar Stella. Om man er 20 30, eller ældre det er ikke det afgørende. Det der er vigtigt er at man får øje på det som virkelig er det vigtigste i livet, og det er jo familien.Du kan tro jeg kan forstå dig så godt og hvor er jeg glad for at der er nogen ude i den store verden der har set lyset. Al respekt for dig, for det er modigt at træffe den beslutning som du har truffet.

   Slet
 2. Kære Berit. Tusind tak for en fantastisk blog. Og en skøn artikel om dig i UgeNyt i sidste uge. Hvor er det rart, at vide, at jeg ikke er den eneste, der drømmer om, at leve som I gør. Elsker simpelthen den tankegang. Vores familie består i 2 børn på 9 og 10 år, min mand og jeg..... og ja da også hunde og høns. Desværre har vi "set lyset" for sent, idet vi allerede har gældsat os med boligkøb, biler osv. osv., og derfor ikke vil kunne leve af en indtægt - desværre. Plastret på såret er dog, at jeg p.t. er arbejdsløs og derfor kan "lege" at lever som jer. Jeg kan som Stella heller ikke leve op til de overdrevne og forskruede forventninger, der er til nutidens mennesker. Det er min stress-terskel ganske enkelt ikke robust nok til. Glæder mig meget til at følge mere med her på bloggen. God dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind, tusind tak for de smukke ord. Det gør mig rigtig glad når andre kan se en mening med galskaben.
   Jeg vil sådan håbe for dig og din familie at I finder en måde hvorpå drømmen kan gå i opfyldelse for jer. Jeg vil meget gerne øse ud af mine erfaringer og ideer til hvordan man kan gøre det, så bare spørg løs.:)

   Slet