En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

tirsdag den 14. februar 2017

Snup nu den bajer til brødet

Disse brød er bagt med æblegæring og lidt mørkhvidtøl.
Det giver et fantastisk lækkert brød.
Når man kommer hvidtøl i sin brøddej er øllet med til at sætte gæringsprocessen igang. Derved spare du på gæren.
Formeget gær er ikke sundt for os.
Husk nu at et brød kan hurtigt bages, men et rigtig godt brød tager minimum 1 døgn i hæveprocessen.
Jeg vil i det næste indlæg beskrive hvordan man laver æblegæring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar