En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

fredag den 8. juli 2016

Store brød og dejlige deller


Så måtte jeg atter bage familiens daglige brød. De andre brød er nemlig ved at være spist, så på´en igen.
Brødene tager ca. 30 timer at fremstille, fordi de skal haæve meget længe. Men det er det der gør at de bliver så lækre og smækre. Ting tager tid og hvis du vil have noget godt så tager der endnu længere tid.


Egegårdens hørfrøsbrød
 Samtidig med at jeg bagte brød kunne jeg snilt hakke en nakkesteg (ca. 2 kg.) til fars og derefter lave nogle lækre deller.
I mine deller kommer jeg selvfølgelig æg, mælk og almindelig ølandshvede eller speltmel (hvad jeg nu har), men jeg bruger også groft rugmel og en lille bitte smule af en hemmelig ingrediens. Den hemmelige ingrediens er lige prikken over i´et.

Mange har skrevet til mig for at spørge om de kan få mine opskrifter. Det kan man ikke, men med noget tålmodighed kan man købe min bog, som jeg ikke helt ved endnu hvornår udkommer.
I bogen finder du opskrifter på så vel mad som hvordan man lever et godt og enkelt liv på kun 1 indtægt.
De store deller

Farsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar