En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

tirsdag den 5. juli 2016

Rødbeder og Egegårdens hørfrøsbrød

Så har jeg høstet de første rødbeder på Egegården. Det er virkelig en stor nydelse at kunne gå ud i sin egen køkkenhave og hente afgrøder, og derefter anvende dem i køkkenet.
Nå men jeg trak ca. 1/5 op af vores rødbeder i går. Af den femtedel har jeg syltet halvdelen.
Jeg glæder mig til jeg skal smage dem. At tænke sig et stykke med hjemmelavet leverpostej på Egegårdens hørfrøsbrød med en syltet rødbede på..mums det tror jeg smager himmelsk.

Rødbeder 2016



Egegårdens hørfrøsbrød
Brødene er langtidshævet (spare på gæren og melet får lov til at arbejde længere i dejen) og bagt af økologisk Ølandshvede kværnet i stenkværn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar