En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

onsdag den 3. februar 2016

Egegårdens Mysli

Tykmælk med mysli
Jeg kan godt lide at få lidt surmælksprodukt i ny og næ, og til det spiser jeg mysli, vel at mærke min egen mysli.

Jeg tror nu ikke det er billigere end det der kan købes, men jeg syntes det smager bedre og vigtigsk af alt, så ved jeg hvad der er i.

Jeg bruger

lidt grovvalset havregryn
æbler
nødder af forskellig slags ( det er det dyre)
rosiner

Det hele (på nær rosiner) kommer jeg på en bradepande  og ind i ovnen på 175 grader. Jeg tilser det tit og roder lidt rundt i det for at det skal blive branket og gyldent over alt.
Når det har tagt lidt farve over alt tager jeg panden ud og tilsætter rosinerne.

Alle ingredienserne er efter behov og hvordan man vil have sin mysli.

Tip

Når myslien lige er kommet ud af ovnen smager den godt på lidt vanilieis.

Alle ingredienser er købt hos Købmandsgården i Sandved, som har et pænt stort udvalg af varer.
Støt de små så støtter de dig ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar