En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

tirsdag den 17. november 2015

Tager du strøm på mig?

Det kan godt være at jeg er en husmor der lever som man gjorde i 1920´erne, men på nogen områder er jeg dog lidt modernet. Derfor kræver mit hjem også lidt strøm og stikkontakter.
Når man går igang med et byggeprojekt som det vi er i gang med,skal man være indstillet på at der skal trækkes nyt strøm over alt.
Det er en ret bekostelig affaire, men absolut nødvendigt for at du kan få dig en god brændforsikring.
I vores hus er der dog ikke de gamle stofledninger, men blot gamle installationer,og derfor trækker vi nyt strøm over alt. I den forbindelse sætter vi også flere stikkontakter op. I dag har vi flere ting der skal forsynes med strøm og derfor er der ofte flere stikkontakter til for at dække behovet for strøm i en moderne husholdning.
før pudsning

efter pudsning


I udlængerne på gården var der ved overtagelsen ikke ført strøm til, men det har vi nu fået lavet således at der nu er strøm i alle længer. Vi har fået kraft lagt ind i den store lade. det skal bruges i forbindels med min mands virksomhed.
Det er vigtigt at man bruger en autoriseret elinstallatør til at udfører el arbejdet, fordi derer mange regler der skal overholdes, ellers dækker forsikringen ikke hvis huset brænder og det kan påvises at det er installationerne der erårsag til branden.
Så husmoderens råd er : GØR DET IKKE SELV.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar