En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

mandag den 16. november 2015

Spisestuen

Det skrider da fremad med spisestuen, om end det går langsomt, men sikkert.
Det er jo sådan at min mand er nød til at passe sit arbejde ved siden af vores byggeri. der skal vel lidt grunker ind på kontoen. Godt nok kan jeg næsten koge suppe på en sten meeen til tider må der lidt andet til som koster....suk ....penge. Derfor kan et byggeri godt tage lidt længere tid end ventet.

Når men det var spisestuen vi kom fra. For dem af jer som er ny læsere af min blog kan du i tidligere indlæg finde ud af hvordan arbejdsprocessen har været indtil nu.
Se det er jo stadig sådan at vi skal være mellem 14 og 17 juleaften i min spisestue, så vi er godt klar over at vi har travlt, men jeg ved at vi når det, vi har jo prøvet det her mange gange før.

Siden sidst har vi nu fået pudset i lysningen ved vore havedør, det var den der var mest pudsearbejde ved. Resten er mere lige til at gå til.

Det er er værd at nævne her er at vi har sat en ny og større dør i, og det omfatter at vi var nød til at lave hullet større. Det medfører en del mere arbejde end vis vi skulle sætte en dør i  af samme størrelse, så det har taget lidt ekstra tid men flot syntes vi det er blevet.
her har været en dør som er blevet blændet ved en tidligere renovering/ombygning
læg mærke til den smukke bord som højst tænkeligt er malet da huset blev bygget i 1980

Ingen kommentarer:

Send en kommentar