En uddøende race

Titel: Can. Mag. husmoder
Et indblik om alt hvad en nutidig landbokvinde og husmor arbejder med i hverdagen.
Du vil få spare tips, madopskrifter og ideer til hvordan man kan genbruge og genanvende brugte ting.
Jeg vil skrive små historier fra en tid, der var engang, og oplevelser fra mit skønne liv som hjemmegående husmor.

fredag den 30. oktober 2015

Bedstemor med slag i

Juhuuu vores datter vil til december, næremere betegnet den 24., skænke os vore første barnebarn. En lille pige siges det at blive.
Det glæder vi os naturligvis meget til. Og med den nyhed kan I jo nok forstå at jeg har meget at se til, flytning, husholdning, teenage ting, og nu også forberedelserne til vores lille nye familiemedlem.
Der skal sys og strikkes, og det være sig naturligvis af de bedste materialer. Intet er godt nok til vores barnebarn.
Nogle af de ting jeg er færdige med vil jeg gerne vise mine læsere, dog skal der være noget som hverken I eller vores datter og svigersøn må se endnu. Der skal da være lidt overraskelser til dem når den lille kommer, ikke sandt?
Her er en bodystock som lige knapt er færdig.

Ikke nok med at jeg skal være bedstemor, samtidig skal jeg sørge for at passe mit arbejde i hjemmet, være kontordame for min mand, handleind, bage og lave mad. Ikke så mærkeligt at de som kender mig kalder mig turbo Berit.
Jeg er sikker på at når jeg bliver bedstemor vil jeg blive en "bedstemor med slag i", fordi man med alle de arbejdsopgaver jeg har til tider må være lidt slagfærdig.

Det bedste ved det hele er at forældrene har spurgt om jeg vil være dagplejemor for det lille skin, og det har jeg selvfølgelig takke ja til. Tænk at jeg får lov til at være så stor del af den lille piges liv, det er da herligt. Jeg har truet med at hun skal lære at tale falstinsk, nøjagtig som min farmor talte. Det bliver ranok sjovt.

Af hensyn til forældrenes ønske og den lille dejlige piges liv vil der ikke komme billeder af hende her på bloggen og ej heller på facebook. Så du må nøjes med beskrivelser af de oplevelser jeg får sammen men hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar